Workshop med Mimmi Hammar 15 oktober

Nu är det dags för terminens första inspirationskonsert. Den här gången kommer den fantastiska musikern och inspiratören Mimmi Hammar och övar mental träning med fokus på glädje och musik tillsammans med oss.

mimmi-hammar-fyrkantig

Foto: Nicola Stankovic

Mimmi Hammar har spelat trombon i 40 år och arbetar idag både som musiker och som mental tränare för musikstuderande ungdomar. Hon kommer till oss och berättar om hur man kan använda sig av mental träning när det gäller musik. Eleverna kommer sedan att få prova på själva. Tillsammans gör vi några övningar som går ut på att förstärka glädjen i att hålla på med musik. Eftersom kroppen och själen hänger ihop, och eftersom man behöver hela paketet som musikant, kommer vi även att göra lite fysiska övningar. Så ha på er mjuka kläder!

Denna gång har vi valt att dela in eleverna i två åldersgrupper som har varsin workshop. De yngre eleverna startar klockan 14.00, de äldre klockan 15.00 (se detaljer nedan). Du som förälder kan lämna ditt barn och komma tillbaka och hämta när workshoppen är över.

PLATS:
Musiksalen i Vittraskolan, Orminge (Edövägen 2, mellan Boo vårdcentral och Friskis & svettis). Vi kommer att finnas på plats vid huvudentrén för att släppa in er och lotsa er rätt.

DATUM:
15 oktober 2017

TID:
14.00–14.45 för elever 7–12 år
15.00-15.45 för elever 13–19 år

Mimmi Hammar har tidigare hjälpt våra sommarjobbande band med mental träning vid ett tillfälle, vilket var väldigt uppskattat.

Varmt välkomna!

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.