Inspirationskonsert med Skurups rockmusikerlinje 12 mars

skurupbandet

En av Musikanias gamla elever – Niklas Krantz – satsar helhjärtat på musiken och går nu rockmusikerlinjen på Skurups folkhögskola. Den 12 mars är Niklas tillbaka där han startade. Då kommer han och spelar för oss musikanier tillsammans med sitt band från skolan.

  • När? 12 mars klockan 13.00-15.00
  • Var? Boo Folkets Hus, Orminge centrum
  • Vad? Inspirationskonsert/clinic för Musikanias elever, deras familjer och vänner. Konserten ingår i utbildningen på Musikania.
  • Förband? Som vanligt öppnas konserten av våra fantastiska elever. Denna gång är det främst Eddie Karlsson-Jurackas elevband som kommer och spelar för oss.
  • Utlottning av en elbas i samarbete med Hellstone Music. Alla elever på plats har chans att vinna!

Läs mer om våra inspirationskonserter »

Rockmusikerlinjen på Skurups folkhögskola åker på turné 27 februari till 12 mars med fyra hungriga ensembler. En av ensemblerna besöker nu Musikania för att spela och svara på frågor från Musikanias elever. Bandet – där bland annat Musikanias tidigare elev Niklas Krantz ingår – kommer direkt från replokalen och spelar ett tribute-set tillägnat Aretha Franklin, Amy Winehouse och Adele. Trots musikernas låga ålder, är alla i bandet erfarna och duktiga musiker som sökt sig till Skurups folkhögskola för att hitta likasinnade medmusiker.

Bandet avslutar hela sin turné hos Musikania den 12 mars och hälsar att det kommer att bli ösigt med mycket energi!

Sofia Sandberg – sång
Niklas Krantz – gitarr
Malin Näslund – bas
Otta Andrén – trummor
Anthony Svensson – keyboard

Här kommer ett smakprov:

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.