Inspirationskonsert 23 april med Niklas Krantz ft Havana Dreams

Vi är stolta över att kunna välkomna tre tidigare Musikaniaelever till nästa inspirationskonsert: Niklas Krantz, Noa Svensson och Lucas Johansson kommer och spelar 80-talsdoftande pop och svarar på frågor från publiken. Dessutom uppträder tre av Musikanias elevband. Alla Musikaniaelever på plats har möjlighet att vinna en elgitarr.

Plats: Boo Folkets Hus, vid Orminge centrum
Tid: Söndagen 23 april klockan 13.00 till cirka 15.00

Niklas Krantz är en låtskrivare, gitarrist och artist som brinner för riktig livemusik. Tillsammans med Noa Svensson (trummor) och Lucas Johansson (keyboard), som även spelar med Viktor Leksell och vann P3:s “Guldmicken” för bästa liveakt 2023, kommer han att bjuda på egna popdängor med 80-talstwist. Trion har spelat med varandra sedan 2015 då de började i en av Musikanias elevband, något som senare ledde till sommarjobb som musiker. Sedan dess har trion spelat tillsammans i en mängd olika projekt.

I projektet Oscar Soul Experience fick de möjlighet att åka till USA och spela in en skiva med den legendariske Brady Blade (Emmylou Harris, Dave Mathews Band, Bob Dylan, Brand New Heavies). Efter det bestämde sig Niklas för att starta det egna projektet Havana Dreams, döpt efter bandets replokal Havana Club där de även spelar in.

Med influenser såsom Phil Collins, Alan Parson Project, Whitney Houston och Toto försöker de ta 80-talet in i modern tid. I debutsingeln Mistakes kan du höra kristallklara gitarrer, analoga synthar, närmickade trummor tillsammans med congas och skrikande sax, vilket bidrar till ett rent men ändå levande och tidlöst sound.

Nu sluts cirkeln när Niklas, Noa och Lucas är tillbaks på den plats där det en gång begav sig.

Förutom Niklas Krantz ft Havana Dreams uppträder tre av våra duktiga elevband. Alla våra elever som är på plats har även möjlighet att vinna en elgitarr från Hellstone Music. Som vanligt är familjemedlemmar och kompisar varmt välkomna till konserten i mån av plats.

Läs mer om våra inspirationskonserter »

Lyssna in dig inför konserten

Lyssna gärna in dig på bandet inför konserten. Här hittar du låten Mistakes både på Youtube, Spotify och Apple Music.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.