Inspirationskonsert 19 mars: Johan Lindström Septett

Nu är det dags för nästa inspirationskonsert! Den här gången har vi bjudit in det grammisvinnande bandet Johan Lindström Septett. Frontmannen Johan Lindström är en eftertraktad musiker, kompositör och producent som rör sig mellan många genrer. Även några av Musikanias elevband uppträder. Dessutom lottar vi ut en elgitarr bland eleverna som kommer till konserten.

Plats: Boo Folkets Hus, Orminge
Tid: Söndag 19 mars klockan 13.00 till cirka 14.30

Vi är extra glada över att få presentera detta grammisvinnande band. Johan Lindström är utan tvekan en av Sveriges mest eftertraktade musiker och kompositörer. Han är känd både som gitarrist, pedal steel-gitarrist och som producent. Rebecka Törnqvist, Elvis Costello, Ane Brun, Freddie Wadling, Totta Näslund, Titiyo och Anna Ternheim är bara några i raden av alla artister Johan Lindström samarbetat med.

I jazzvärlden är han kanske mest känd som kompositör och medlem i fyrfaldigt grammisbelönade Tonbruket samt med egna bandet Johan Lindström Septett. Bandet tilldelades en Grammis 2022 och P2:s Jazzkatten 2019 för årets grupp. Musikanias elever kommer att få ett unikt framträdande av denna stjärnspäckade grupp, med möjlighet att både få instrumenten demonstrerade och att ställa frågor.

Förutom Johan Lindström Septett uppträder några av Musikanias elevband.

Ta med familjen – och vinn en elgitarr!

Föräldrar, syskon och vänner är välkomna att följa med på våra inspirationskonserter. Dessutom lottar vi ut en elgitarr bland de Musikaniaelever som kommer till konserten!

Johan Lindström Septett är:

  • Johan Lindström – gitarr, pedalsteel
  • Jonas Kullhammar – sax
  • Jesper Nordenström – keyboards
  • Fredrik Ljungkvist – sax, klarinett
  • Mats Äleklint – trombon
  • Peter Forss – kontrabas (vikarie för Torbjörn Zetterberg)
  • Konrad Agnas – trummor

Bookmark the permalink.

Comments are closed.