3 skäl att välja Musikania

Spela piano, gitarr, bas, trummor eller ta sånglektioner i Nacka.

Musikania är en musikskola i Nacka med inriktning på rock, pop, R&B, soul, jazz och annan så kallad afro-amerikansk musik. Efter sommaren drar vi igång vårt trettonde läsår och kan stoltsera med att genomgående ha fått toppbedömningar från våra elever. Från hösten finns vi även på Myrsjöskolan.

Våra elever uppskattar framför allt att man får ha roligt med musiken, utveckla den egna kreativiteten och ha inflytande över lärandet, enligt Nacka kommuns årliga kundundersökningar. Enskilda lektioner och inspirationskonserter kombinerat med möjlighet att spela i band är det koncept vår verksamhet vilat på sedan starten.

Anmäl dig nu! Du förbinder dig inte till något förrän du tackat ja till en erbjuden plats. Till anmälan »

Tre skäl att välja Musikania

1. Hos oss lär sig dina barn av proffs
Alla våra lärare är professionella yrkesmusiker som själva är ute och spelar. Det gör att all undervisning har nära kontakt med den musikaliska utvecklingen och musikbranschen i stort. Det är viktigt för oss eftersom Musikanias verksamhet ska vara på riktigt och bygga på spelglädje.

2. Mycket undervisning för pengarna
Vi ger våra elever 27 undervisningstillfällen per år; 24 enskilda 25-minuterslektioner samt 3 inspirationskonserter. Med enskild undervisning menar vi en elev per lärare och lektion. Det innebär fullt fokus på ditt barn under hela lektionen. Det finns nu även möjlighet att ta dubbla lektioner på samma instrument. Terminsavgifterna i Nacka kommuns musikskolor fastställs av kommunen. För närvarande är avgiften per termin 1 080 kronor – oavsett lektionslängd eller hur många elever det är per lärare och lektion (regeln säger högst fyra elever per lärare och lektion). För att spela i band är avgiften 530 kronor per termin. Möjlighet finns att ansöka om reducerad avgift genom Nacka kommun. Vi tar in elever löpande under året och försöker ge plats åt alla som vill spela hos oss.

3. Unikt koncept – inspirationskonserter med professionella musiker
Inspirationskonserterna är en unik del i Musikanias undervisning, där våra elever får höra levande musik av högsta klass från olika genrer och kan ställa frågor till artisterna. Vid dessa tillfällen är hela familjen välkommen att följa med. Vi har också ofta utlottning av något instrument bland de elever som är på plats. Under åren har eleverna fått möta artister som Jojje Wadenius, Magnus Carlson, Linnea Henriksson, Pernilla Andersson, Hoffmaestro, Marie Bergman, Nino Ramsby, Calle Real, Mats och Morgan, Baskery, Sisters of Invention, Jennie Abrahamson med flera.

Vi erbjuder
  • undervisning på alla nivåer, från nybörjare till högsta nivå
  • lektioner för alla mellan 7 och 19 år i Nacka kommun
  • enskilda 25-minuterslektioner – fullt fokus på ditt barn under hela lektionen
  • möjlighet att spela i band
  • inspirationskonserter/clinics med professionella artister och musiker
  • undervisning på sång, akustisk gitarr/elgitarr, elbas/kontrabas, piano/keyboard, trumset, slagverk (afro/latin), saxofon, klarinett, tvärflöjt, trombon samt trumpet.

Var undervisar vi? Läs mer under Utbud »

Till anmälan på Nacka kommuns webbplats »

Följ oss på Facebook »

Följ oss på Instagram »

Bookmark the permalink.

Comments are closed.