Vårkonsert på Fasching 19 maj

Hjärtligt välkomna till årets vårkonsert på jazzklubb Fasching i stan. Musikanias elevband och flera enskilda elever uppträder. I år slår vi rekord i antal akter på programmet! 

Musikania är inne på sitt sjuttonde år som musikskola och har under åren hunnit utbilda tusentals barn och unga i Nacka i musikens glädje och tragglande utmaningar. Sedan flera år tillbaka har vi haft glädjen och stoltheten att hålla vår årliga vårkonsert på jazzklubb Fasching i stan.

Tid och plats

Dörrarna öppnas: 15.30
Konserten börjar: 16.00
Konserten slutar: ca 20.00
Hitta hit: Adressen till Fasching är Kungsgatan 63.

Program

I år slår vi alla rekord i antal elevuppträdanden så förbered dig på en lång och variationsrik spelning på en av landets bästa scener med Musikanias fina och begåvade elever!

Vi jobbar fortfarande med att göra klart programmet och kommer inte att kunna ge några tider för varje enskilt uppträdande. Om du har barn som ska uppträda och har frågor ber vi dig ta kontakt med ditt barns lärare.

Boka bord och garantera sittplats

Faschings restaurang är öppen, så för er som bokat bord finns möjlighet att beställa mat. Läs mer och boka bord på länken nedan.

Boka bord via Faschings webbplats »

Det blir kort sagt fullt ös och vi ser fram emot en fin eftermiddag och kväll tillsammans. Konserten är öppen för alla, så bjud gärna in släkt, vänner och alla som ni känner!

Varmt välkommen!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.