Rytm-workshop med Juan Romero 14 oktober

juan-romero-300x300pxHjärtligt välkomna till terminens första inspirationskonsert! Den här gången blir det workshop på temat RYTM och vi håller till i Vittraskolans musiksal i Orminge.

Oavsett vilket instrument eller vilken musikstil man spelar är rytmen en av de viktigaste elementen inom musik. Vi har bjudit in prisbelönade slagverkaren och rytmmästaren Juan Romero för att på sitt personliga sätt låta oss möta rytmen i musiken.

Juan Romero är en väletablerad slagverkare, utbildad och verksam i Sverige. Han är kapellmästare, kompositör, projektledare, frilansmusiker och pedagog. Som pedagog arbetar Juan Romero  frekvent med trumworkshops och leder återkommande kurser med slagverksensemblerna Yakumbé och Sambomba. Som musiker spelar Juan just nu med Yakumbé, Sara Parkman, OK Star Orchestra och Syrsan, för att nämna några.

Två åldersgrupper – olika tider

Denna gång delar vi upp undervisningen i två åldersgrupper.

Tid för dig som är 7–12 år: 14 oktober klockan 13.00–13.50
Tid för dig som är 13–20 år: 14 oktober klockan 14.00–14.50

Plats: Musiksalen i Vittraskolan, Edövägen 2 i Saltsjö-Boo (nära Orminge centrum, mellan Boo vårdcentral och Friskis & Svettis)

Obs! Insläpp vid huvudentrén sker 10 minuter innan respektive starttid (kl. 12.50 resp. 13.50).

Mer om Juan Romero

Lyssna på Spotify:

Videoklipp:

Till Juan Romeros webbplats »


Nästa tillfälle för inspirationskonsert är den 3 februari 2019 på Boo Folkets Hus i Orminge där vi kommer att få möta och höra en av våra internationellt största musiker genom tiderna: Jojje Wadenius!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.