Inspirationskonsert med Esther 20 november

Bild på Esther. Foto: Märta Thisner.

Hjärtligt välkomna till läsårets första inspirationskonsert! Äntligen får vi vara på det nybyggda och nyinvigda Boo Folkets Hus i Orminge! Caféet håller öppet.

Plats: Boo Folkets Hus, Orminge
Datum: söndag 20 november 2022
Tid: 13.00 till cirka 15.00

Vi är otroligt glada över att få hit den fantastiska artisten och musiker Esther! Esther är 23 år och har ända sedan tonåren varit ett tungt och hyllat namn på den svenska pophimlen. Hon skriver egen musik, sjunger och spelar vibrafon. Hon har turnerat som förband till Amason, Deportees och Mike Snow för att nämna några band. Hon har också körat med Håkan Hellström.

Nu kommer hon till Musikania tillsammans med trummisen Wilma Wall, så missa inte detta! Tänk också på att ni får möjlighet att ställa frågor till artisterna som kommer till Musikania, så det är en unik chans att få en inblick i hur det är att vara professionell musiker/artist.

Efter Esthers framträdande kommer ni att få höra Musikanias elever som spelar i band och som i somras hade sommarjobb som musiker. Att erbjuda några av våra elever sommarjobb som musiker är något som vi i Musikania gjort med stolthet i åtta år nu. Förutom sommarjobbarna ser det ut att bli ytterligare minst en elev som kommer att uppträda på inspirationskonserten.

Hjärtligt välkomna! Familj, syskon och vänner är alltid välkomna i mån av plats.

Läs mer om våra inspirationskonserter »

Mer om Esther

Läs en intervju med Esther som Aftonbladet gjorde i oktober 2020.
Till intervjun i Aftonbladet »

 

Denna konsert med Esther från Biograf Draken sändes på Göteborg filmfestivals digitala festivalplattform i januari 2021. Kolla in!

 

Foto på Esther överst på sidan: Märta Thisner

Bookmark the permalink.

Comments are closed.