Avslutningskonsert med öppet hus

Stort tack alla ni som kom till vårens avslutningskonsert i Boo Folkets Hus i samband med Ormingekarnevalen den 23 maj. Våra duktiga elever imponerade stort! Många besökare testade också på att spela något instrument med hjälp av Musikanias lärare eller att gå tipsrundan med en fin gitarr från Hellstone Music som vinst. Nu kan vi avslöja vem som vann den!

Gitarren vanns av Martin Öhnström! Stort grattis! Vinnaren drogs av en Musikaniaelev som vi hittade i vimlet på Ormingekarnevalen dagen efter våravslutningen.
Här kan du se ett filmat klipp från när vinnaren drogs »

På vår Facebooksida hittar du bilder från våravslutningen och annat kul.

Allt det här bjöd vi på under våravslutningen:

  • Inspireras av våra duktiga elever
  • Prova på att spela själv
  • Gå tipspromenad – få en t-shirt och tävla om att vinna en gitarr från Hellstone Music
  • Lär dig att stämma en virveltrumma
  • Träffa våra duktiga lärare och rektorer
Inspireras av våra duktiga elever

Under avslutningskonserten spelar så gott som alla våra elevband och flera enskilda elever. Lyssna på hur eleverna utvecklats och hjälp dem att utvecklas ytterligare under avslutningskonserten. Att spela live är det allra bästa sättet att bli en bättre musiker!

Prova på att spela och träffa lärare

De flesta av Musikanias lärare finns på plats under avslutningen på Boo Folkets Hus för att berätta och demonstrera hur undervisningen går till. Passa på att provspela ett eller flera instrument för att få en känsla för vad som passar dig bäst. Bland annat kommer du att kunna testa steelpans – ett instrument som vi kommer att starta undervisning i till hösten. Det blir demonstration av steelpans mellan klockan 16.00 och 17.00.
Läs mer om Musikanias satsning på steelpansundervisning »

Gå tipspromenad

Under avslutningen på Boo Folkets Hus kan du också gå vår korta tipsrunda. Alla som lämnar in ifylld tipskupong får en t-shirt med Musikanias maskot på (OBS! endast så långt lagret räcker, så skynda!). Dessutom har Hellstone Music varit så underbart snälla att de skänkt en gitarr som vi kommer att lotta ut till en lycklig vinnare!!!

Lär dig stämma en virveltrumma

Har du trummor hemma som låter sisådär? Då ska du passa på att kolla in när Stefan Jansson från Zone Drums lär oss hur man stämmer en virveltrumma och vad som är viktigt att tänka på.

Tid och plats

Fredag 23 maj klockan 16.00–19.00 i Boo Folkets Hus, precis intill Orminge centrum.

Comments are closed.