Inspirationskonsert med Rafa Oliveira

rafa-oliveira-foto-joni-pereira

Den brasilianske sångaren, gitarristen och kompositören Rafa Oliveira har nyligen släppt sin debutskiva Coletividade, en färgsprakande mix av brasilianska rytmer och klanger från hemlandet. På terminens första inspirationskonsert kommer han och spelar för Musikanias elever med sitt supersvängiga band (där Musikanias suveräna gitarrlärare Homero Alvarez ingår).

 

När? 25 september klockan 13.00-15.00

Var? Boo Folkets Hus, Orminge centrum

Vad? Inspirationskonsert/clinic för både elever och deras familjer/vänner. Konserten ingår i Musikaniautbildningen.

Förband? Som vanligt öppnas konserten av våra fantastiska elever. Denna gång kommer våra sommarjobbande elever och spelar, Constant Motion, Club Camaron och The Fabels.

Vinn ett trumset! Bland alla Musikaniaelever som kommer till konserten lottar vi ut trumset.

Läs mer om våra inspirationskonserter »

Rafa Oliveira
Sångaren, gitarristen och låtskrivaren Rafa Oliveira lämnade varma Brasilien för kalla Sverige på grund av kärleken, och i dag, efter 6 år i landet, har han redan gjort ett avtryck på den svenska musikscenen med sitt visionära musikskapande. Hans fantasifulla kompositioner är originella och mångfacetterade där jazz möter afrobrasilianska rytmer och pop. Debutalbumet ”Coletividade”, producerat av honom själv tillsammans med medmusikern och vännen Juan Mendoza, uppvisar en samling av hans mest medryckande, lekfulla, dansvänliga och känslosamma låtar uppbackade av förstklassiga musiker med den brasilianska musiken i hjärtat. Rafa Oliveira är en talangfull artist vars låtar kommer att förfölja vem som helst med öra för bra musik. Missa inte denna inspirationskonsert där du har möjlighet att ställa frågor till musikerna.

Rafa Oliveira – sång, gitarr & viola caipira
Homero Alvarez – elgitarr
Juan Patricio Mendoza – bas
Ola Bothzén – trummor

Mer om Rafa Oliveira
Webbplats: www.rafaoliveira.biz
Facebook: www.facebook.com/rafampb

Här kan du lyssna på nya skivan:

Läs mer om våra inspirationskonserter »

Comments are closed.