Inspirationskonsert med Calle Real

Calle Real

Kom och fira Alla hjärtans dag tillsammans med salsabandet Calle Real! Det tolv musiker starka bandet får alla hjärtan att dunka i takt till sin kubanska timba – en supersvängig form av salsa. Dessutom: Chans att vinna en elgitarr!

När? 14 februari klockan 13.00-15.00
Var? Boo Folkets Hus
Vad? Inspirationskonsert/clinic för både elever och deras familjer. Konserten ingår i Musikaniautbildningen.

Förband? Som vanligt öppnas konserten av våra fantastiska elever! Denna gång är det främst Jesper Lundqvists elevband som kommer att spela.

Vinn en elgitarr! Bland alla Musikaniaelever som kommer till konserten lottar vi ut en elgitarr från musikaffären Hellstone Music på Götgatan i stan.

Läs mer om våra inspirationskonserter »

Nu är vi igång med vårterminen 2016 och det är strax dags för terminens första inspirationskonsert/clinic. Denna gång får vi finbesök av ett av landets bästa salsaband någonsin! Tolv supertunga musiker bildar Calle Real som spelar kubansk timba,  en kubansk musikgenre som kommer från kubansk folkmusik och salsa. Alla i bandet är också framgångsrika musiker på varsitt håll och kommer att bjuda oss på slagverk, blås, sång med mera. Calle Real har turnerat världen över och varit på Kuba flera gånger.

Viktig del i undervisningen

Konserterna är en viktig del i Musikanias utbildning, där våra elever får unika möten med musiker/artister i absolut världsklass! Även om det först och främst är till för elever så går det självklart bra för föräldrar och syskon och eventuellt kompisar att följa med på dessa.
Utöver proffsmusiker så får man även höra andra Musikaniaelever uppträda, och kanske även uppträda själv, om man så önskar.

Mer om Calle Real

Calle Real is, hands down, the most explosive salsa/timba band to ever come out of Europe. They take command as the leaders of the globalization of salsa/timba music, and their vision for their music has revolutionized the genre itself.

Citatet ovan tillhör DJ Melao (Miami), en av världens mest framgångsrika DJs inom salsa och timba.

Lyssna här:
soundcloud.com/calle-real

Webbplats:
www.callereal.se/

Som vanligt öppnas konserten av våra fantastiska elever! Denna gång är det i första hand Jesper Lundqvists elevband som kommer att spela.

Vinn en elgitarr!

Tag chansen att vinna en elgitarr från Hellstone musik! Alla elever som kommer till konserten har möjlighet att vinna elgitarren.

Comments are closed.