Anmäl dig till Musikania!

musikania

Musikania är en musikskola med inriktning på rock, pop, R&B, soul, jazz och annan så kallad afro-amerikansk musik. Musikania har funnits i nio år och kan stoltsera med att genomgående ha fått toppbedömningar från våra elever.

Det är framförallt att ha roligt med musiken, den egna kreativiteten och inflytandet över lärandet som våra elever uppskattar, att döma av Nacka kommuns årliga kundundersökningar. Våra duktiga lärare har alltid varje enskild elev i fokus. Enskilda lektioner kombinerat med spel i band samt inspirationskonserter är vårt unika koncept.

Vi erbjuder
  • undervisning på alla nivåer, från nybörjare till högsta nivå
  • lektioner för alla mellan 7 och 19 år i Nacka kommun
  • enskilda 25-minuterslektioner
  • möjlighet att spela i band
  • inspirationskonserter/clinics med professionella artister och musiker
  • undervisning på sång, akustisk gitarr/elgitarr, elbas/kontrabas, piano/keyboard, trumset, slagverk (afro/latin), saxofon, klarinett, tvärflöjt, trombon samt trumpet.
Hos oss får ditt barn lära sig av proffs

Alla våra lärare är även professionella musiker som själva är ute och spelar. Det är viktigt för oss eftersom Musikanias verksamhet ska vara ”på riktigt” och bygga på spelglädje.

Mycket för pengarna

Terminsavgifterna i Nackas musikskolor fastställs av kommunen. Avgiften per termin är för närvarande 1 080 kronor, oavsett lektionslängd, och 530 kronor för ”Spela i band”. Möjlighet finns att ansöka om reducerad avgift genom Nacka kommun. Vi har valt att ge våra elever 25 minuters enskilda lektioner samt två inspirationskonserter per termin. Vi tar in elever löpande under året och försöker ge plats åt alla som vill spela hos oss.

Här undervisar vi

Björknässkolan, Boo Folkets Hus, Duvnäs skola, Fisksätra Folkets Hus, Samskolan i Saltsjöbaden, Skånegården i Vikingshill, Stavsborgsskolan i Älta samt Vittraskolan i Orminge. Vi har ensembler (det som vi kallar ”Spela i band”) på Boo Folkets Hus, Duvnäs skola och Vittraskolan.

Våra inspirationskonserter hålls på Boo Folkets Hus, där våra elever fått unika möten med artister som Linnea Henriksson, Hoffmaestro, Magnus Carlson, Baskery, Marie Bergman, Nino Ramsby, Calle Real, Mats och Morgan, Sisters of Invention, Britta Persson med flera.

Välkommen till Musikaniadagen 27 maj!

Kom och träffa oss och lyssna på våra fantastiska elever på vårt öppna hus i samband med Orminge­karnevalen den 27 maj klockan 16.00-19.00 i Boo Folkets Hus intill Orminge centrum.

Läs mer om Musikania här på webbplatsen.

Mer om anmälan till Musikania »
Välkommen till Musikaniadagen »

Comments are closed.