Dags för anmälan till höstterminen!

Musikania är en av Nacka kommuns auktoriserade kulturskolor för musik. Vår inriktning är rock, pop, R&B, soul, jazz och annan så kallad afro-amerikansk musik. Vi är nu inne på vårt fjortonde år och kan stoltsera med toppbedömningar från våra elever i kommunens årliga kundundersökningar. Musikanias koncept består av enskilda lektioner, inspirationskonserter och möjlighet att spela i band. Vår stora mission är livemusiken!

Vi erbjuder

  • undervisning på alla nivåer, från nybörjare till högsta nivå
  • lektioner för alla mellan 7 och 20 år i Nacka kommun
  • enskilda 25-minuterslektioner (dubbellektion 50 minuter/två checkar)
  • möjlighet att spela i band
  • inspirationskonserter/clinics med professionella artister och musiker
  • undervisning i sång, akustisk gitarr, elgitarr, elbas, kontrabas, piano/keyboard, trumset, slagverk (afro/latin), saxofon, klarinett, tvärflöjt, trombon samt trumpet.

Hos oss får ditt barn lära sig av proffs

Alla våra lärare är även professionella musiker som själva är ute och spelar. Det är viktigt för oss eftersom Musikanias verksamhet ska vara på riktigt och bygga på spelglädje.

Mycket för pengarna

Terminsavgifterna i Nackas auktoriserade kulturskolor fastställs av kommunen. Vi har valt att ge våra elever enskilda 25-minuters lektioner samt tre inspirationskonserter per läsår. Vi tar in elever löpande och försöker ge plats åt alla som vill spela hos oss.

Coronaanpassad undervisning

Musikania bevakar och följer de råd som ansvariga myndigheter och Nacka kommun ger kring det nya coronaviruset. Vi har också valt att införa särskilda riktlinjer och åtgärder för att minska risken för smittspridning i vår verksamhet. Några av våra lärare undervisar digitalt på distans.

Anmälan

Anmälan görs på Nacka kommuns webbplats. Anmälan är inte bindande förrän du tackat ja till en erbjuden plats. Läs mer om Musikania och hur du anmäler dig på länkarna nedan. Du är också varmt välkommen att ringa eller mejla mig oss du har frågor eller särskilda önskemål.

Läs mer om var vi undervisar och vårt utbud »

Läs mer om hur du anmäler dig »

Kontakta oss »

Bookmark the permalink.

Comments are closed.