Inspirationskonsert med Tomas Brink

tomas-brink-738px

På terminens sista inspirationskonsert den 20 mars fick vi lyssna till intim och utelämnande vispop/-rock. Då kom singer-songwritern Tomas Brink och uppträdde för alla musikanier. Se bilder från dagen.

När? 20 mars klockan 13.00-15.00

Var? Boo Folkets Hus, Orminge centrum
Vad? Inspirationskonsert/clinic för både elever och deras familjer/vänner. Konserten ingår i Musikaniautbildningen.

Förband? Som vanligt öppnas konserten av våra fantastiska elever! Denna gång är det främst Eddie Karlsson-Jurackas elevband som kommer att spela.

Vinn en elgitarr! Bland alla Musikaniaelever som kommer till konserten lottar vi ut en elgitarr från musikaffären Hellstone Music på Götgatan i stan.

Bilder från konserten

Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.

Läs mer om våra inspirationskonserter »

Med målande och utlämnande texter förmedlar singer/songwritern Tomas Brink vemod och lycka i sin musik på ett ärligt och personligt sätt. Med influenser från pop, visa och rock bjuds lyssnaren in till en intim och känslosam musikupplevelse där resultatet blir poetiskt, naket och vackert. Tomas har med sig ett superbra band med bland andra gitarristen och Musikanialäraren Johan Kull.

Viktig del i undervisningen

Konserterna är en viktig del i Musikanias utbildning, där våra elever får unika möten med musiker/artister i absolut världsklass! Även om det först och främst är till för elever så går det självklart bra för föräldrar och syskon och eventuellt kompisar att följa med på dessa.
Utöver proffsmusiker så får man även höra andra Musikaniaelever uppträda, och kanske även uppträda själv, om man så önskar.

Mer om Tomas Brink

Efter en turné i Storbritannien 2013 lämnade Tomas det låtskrivandet på engelska för att istället börja skriva musik på svenska. Hösten 2014 debuterade Tomas med det varmt mottagna albumet ”Världskrig under mitt skinn” och en 25 städer lång Sverigeturné därtill. I år släpps albumet ”Ur minnet, från hjärtat till livet” och denna gång bär turnén av till Norge.

”Med sina fina melodier, tydliga texter och sin stora energi lämnar han sällan någon oberörd.”

 

Comments are closed